01. Allmänt om galopp

Frimärken

2011-09-11 09:54 #0 av: Linnea

I dagarna kommer det ut nya frimärken med hästmotiv.

Några är självklara, någon lite märklig.

En sak jag reagerade på direkt är att Victory Tilly är med men inget galopphäst? En ponnygaloppör förvisso men en liten ponny vilket jag tror förstärker mångas tro om att galopp (speciellt ponnygalopp) är bara för små ponnyer, ingen riktig hästsport.

Att Victory Tilly är med har jag inget emot menn det verkar bara lite udda att man inte tar motsvarande galoppör. Inget ont mot Ebba heller som hade turen att hamna på ett frimärke.

Frimärket med fälttävlansmotiv ställer jag mig också undrande till. Vi har flera enormt duktiga fälttävlansryttare som deltagit i VM, OS mm men man väljer en relativt ny ryttare. Visserligen väldigt duktig men väljer man ryttare som Jan Brink och Malin Bayard-Johnsson så bör man väl välja en ryttare som Dag Albert, Sara Algotsson-Ostholt, Katrin Norling eller Niklas Lindbäck.

Skynda långsamt så går det fortare
Sajtvärd på
Fälttävlan

Anmäl
2011-09-13 21:53 #1 av: Liiniz

Jag reagerade precis som du, framförallt när det gällde ponnygaloppören. Det förstärker bara en dels tro av att det bara är en kul grej för barn och inte en riktigt sport =/

The good days are what counts!

Sajtvärd på Galopp ifokus

Mvh LinaGlad

Anmäl
2011-09-14 13:54 #2 av: Linnea

Ja jag undrar hur dom tänkte..

Skynda långsamt så går det fortare
Sajtvärd på
Fälttävlan

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.