14. Off Topic

Enkätundersökning: Transport av hästar

2011-05-03 11:52 #0 av: C Sernert

Hej allihop!
Jag heter Christoffer Sernert och läser till biolog vid SLU i Skara. Just nu håller jag på med mitt examensarbete (C-uppsats för de som föredrar den termen) som handlar om hästtransporter.

Som en del i arbetet har jag satt ihop en en enkät som jag skulle bli jätte tacksam om alla ni som transporterar häst skulle vilja svara på. Enkäten är tämligen lång, med nästan 30 frågor, men borde inte ta speciellt lång tid (5-10 minuter på sin höjd) om man inte är väldigt osäker. Enkäten har på inget sätt några svåra frågor och överlag kommer enkätens frågor syfta till den senaste marktransport som ni utfört. Syftet med enkäten är att få en uppfattning om vilken typ av marktransporter som är vanligast i Sverige och hur de utförs.

Enkäten är helt anonym och nås på:
http://enkater.slu.se/svara.cfm?sv=2071-transport

Vänligen hoppa inte över några frågor då detta tvingar mig att kassera hela som ofullständig.

Enkäterna kommer sedan sammanställas som en del av mitt examensarbete. Själva arbetet kommer, när det är färdigt, att finnas tillgängligt via Sveriges Lantbruksuniversitets tjänst Epsilon (http://epsilon.slu.se).

Tack så jättemycket i förhand! Glad

Anmäl
2011-05-09 10:46 #1 av: C Sernert

Enkäten är nu stängd. Tack till alla som tog sig tid att svara! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.