04. Utrustning

Nya stövlar

2009-11-16 21:27 #0 av: Hermelina

Jag är så glad nu, för jag hittade jättefina dressyr stövlar på blocket. Enkla och rena utan massa krusseduller! Så jag åkte dit och tittad på dom och dom passade jättebra..:) Dom var helt nya och var engelska handsydda tydligen :P Så ett riktigt kap!

Men det bästa var att när jag kom dit så berättade jag att jag red galopp och då var hon en galoppfantast också!  Hon red för samma tränare som jag hjälper till hos också :) Vilket sammanträffande.. Hon bodde också mitt i stan.. :P Hade också hästar ute på Angarn där jag red förut.

 Och sen när jag skulle gå sa hon "Men du kan ju få mina löpstövlar också, du verkar ju vara en sån galopp fantast och jag har ändå slutat" Snällt va?! Skrattande Wii är så glad !  var bara tvungen att skriva av mig lite hihi :)

Klicka för att se nästa bild

 

Anmäl
2009-11-17 09:12 #1 av: Linnea

Så roligt! Fina stövlar det där, fast jag föredrar shortchaps..

Skynda långsamt så går det fortare
Sajtvärd på
Fälttävlan

Anmäl
2009-11-17 12:15 #2 av: Hermelina

Ja visst är det :) Jo, chaps är skönare om man bara "ska rida lite" :) Men jag tycker stövlar ger ett bra stöd om man rider dressyr och så, i ridhus för tränare typ!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.