14. Off Topic

OT - Kan ni hjälpa?

2010-02-09 11:01 #0 av: Linnea

Inlägget ursprungligen skrivet av: Sara

Eftersom jag inte vet vilka ifokus sajter som detta passar på så lägger jag in en vädjan här om att ni lägger ut denna text på er sajt, facebook osv. Eller i alla fall lägger ut en länk till namninsamlingen.

Tack!

Efter de här veckorna som min mamma har varit akut sjuk, hon dog i fredags, så har jag verkligen förstått innebörden i vårdinrättningarnas journalföring.

Sjukhusen har ingen aning om vad deras patient har för bakgrundshistoria när de kommer akut in. De har heller ingen möjlighet att kontrollera den eftersom patienten själv måste godkänna att exempelvis vårdcentralen får skicka journalen till sjukhuset. Samma är mellan sjukhusen eller mellan vårdcentraler.

Jag har därför startat en namninsamling för att trycka på i regeringen om att ett nationellt journalregister borde införas i Sverige. Detta är helt klart något som måste tas i regeringsnivå.

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=4275

Skynda långsamt så går det fortare
Sajtvärd på
Fälttävlan

Anmäl
2010-02-09 12:01 #1 av: Hermelina

Gråter Skriver på :)

Anmäl
2010-02-09 15:59 #2 av: Linnea

Jag har skrivit på.

Skynda långsamt så går det fortare
Sajtvärd på
Fälttävlan

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.