Träning

Pretraining och konvalescens

2011-10-16 15:03 #0 av: Liiniz

Pia Göransson har nu startat en verksamhet som har inriktningen att rida in och sätta igång hästar, även tar hon emot hästar som behöver vila och/eller miljöombyte.

Efter många år utomlands har nu Pia slagit sig ner på sin styvfars gård i Trelleborg. När hon bodde på Irland så skolade hon även en del hästar över hinder. Tanken med hennes verksamhet är att hästarna alltid ska komma tillbaka till tävling efter att ha varit hos henne, därför gav hon sitt ställe det passande namnet Stall Bomerang.

Pia gillar att arbeta mycket från marken och har en välutrustad anläggning till hjälp. Anläggningen har Två rundpaddockar, ett ridhus, två ridvolter, ett fält som är bra att cantra på samt ska hon skaffa en "treadmill".

Det kan vara skönt för tränare att få in sina unghästar kring senvintern som redan är inridna och välhanterade samt är det billigare för ägaren än att sätta hästen i träning direkt.

Här kan du läsa mer!

The good days are what counts!

Sajtvärd på Galopp ifokus

Mvh LinaGlad

Anmäl
2011-10-18 20:31 #1 av: Catwoman

Detta kan nog vara en bra sak.

Var positiv -må bra

Bandy iFokus

Anmäl
2011-10-19 07:29 #2 av: Linnea

Ja absolut och dessutom behövs det lite nya idéer i hästbranschen överlag.

Skynda långsamt så går det fortare
Sajtvärd på
Fälttävlan

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.